Wie zijn we?

Management Capital Connectors is de missing link tussen investeerders, eigenaars van bedrijven en ondernemende managers. We zijn een adviesplatform waar deze drie partijen elkaar vinden en zo samen het fundament vormen voor professioneel succes. Ons doel? De verbinding maken tussen:
  • bedrijfsleiders die ernaar streven om financieel te participeren in de onderneming die ze leiden en er mede-eigenaar van te zijn;
  • eigenaars van familiebedrijven en kmo’s die op zoek zijn naar kapitaal en via een aandelenparticipatie een externe bedrijfsleider willen verankeren in hun bedrijf, nu of in de toekomst;
  • investeerders die willen investeren in een solide onderneming met een professioneel en geëngageerd management. 

Kortom: Management Capital Connectors brengt professionals met complementaire verwachtingen, intenties en ambities bij elkaar. 

Ervaring en expertise

Management Capital Connectors is een initiatief van de dienstengroep Motmans & Partners i.s.m. diverse corporate finance partners. U krijgt dus een ruime expertise in werving en selectie van hogere profielen en een schat aan ervaring in de aan- en verkoop van bedrijven en bovendien kunt u rekenen op een uitgebreide portefeuille van bedrijfsleiders met een gezonde dosis ondernemerschap én een netwerk van kapitaalkrachtige investeerders. MCC is dan ook uw ideale professionele connector!