Zoë Weyts

HR Consultant

Zoë Weyts  (°1986) volgde eerst een Academische Bachelor in de Toegepaste Taalkunde (Nederlands, Frans, Engels). Daarna specialiseerde ze zich verder door een Master in de Meertalige Communicatie. Als laatste opleiding koos ze voor een praktische gericht managementjaar in de Human Resources.

Zoë deed haar eerste werkervaring op bij een grote speler op de uitzendmarkt. Als consultant stond zij in voor een juiste match tussen de kandidaat enerzijds en de functie en het bedrijf anderzijds. Daarnaast was ze verantwoordelijk voor het ganse administratieve proces dat eruit volgt.

In april 2010 is Zoë gestart bij Motmans – Van Havermaet als HR assistant waarbij de focus lag op ondersteuning inzake administratieve processen en marketingacties enerzijds en search anderzijds.

Vanaf december 2012 houdt ze zich als Search Consultant fulltime bezig met het ondersteunen van de rekruteringsafdeling inzake search. Dit wil zeggen het zelfstandig uitvoeren van search opdrachten waarbij ze de ganse procedure van kortbij mee volgt.

In het kader van haar nieuwe functie volgt Zoë in 2012 het postgraduaat Recruitment, Search & Selection (een samenwerking tussen Federgon en Lessius Hogeschool).

zoe.weyts@motmansenpartners.be