Liesbeth Vandenrijt

Partner 

Liesbeth Vandenrijt (°1972) is Licentiaat in de Psychologie, optie arbeids- organisatie en gemeenschapspsychologie. Aan de Katholieke Universiteit Leuven behaalde zij tevens het diploma geaggregeerde voor het hoger onderwijs.

De eerste 10 jaar van haar loopbaan was zij actief binnen de HR-consultancy.

Zij leidde verschillende projecten binnen de privé- en publieke sector op vlak van rekrutering en selectie, assessment & development, outplacement en training en coaching.

Van daaruit stapte zij naar de gezondheidssector, een sector die haar vanuit haar ervaring als consultant bijzonder boeide. Als personeelsdirecteur in een psychiatrisch zorgcentrum was zij verantwoordelijk voor het uittekenen van het personeelsbeleid en coördineerde zij een project om de samenwerking tussen artsen en management te bevorderen. Ondertussen voltooit zij haar General Management opleiding aan Vlerick.

Als financieel-administratief directeur in een algemeen ziekenhuis was zij verantwoordelijk voor het beleid en het aansturen van het ‘middelen’ departement waaronder vier afdelingen ressorteerden met name personeel, financiën, facilities en ICT.

Vandaag begeleidt zij als Senior Manager / Partner bij Motmans & Partners HR-adviseurs bedrijven in verschillende sectoren bij het professionaliseren en structureren van hun organisatie en HR-beleid en leidt zij de afdeling Assessment & Development Centers.

Als gastdocent aan EHSAL verzorgt zij de vakken Doelgericht Personeelsbeleid en Toegepaste Managementtechnieken.

liesbeth.vandenrijt@motmansenpartners.be